Serveis

Projectes de comunicació

comunicacio1La vostra entitat té una necessitat comunicativa però no té recursos per desenvolupar-la? Expliqueu-nos què voleu transmetre i buscarem la millor solució.

Què necessiteu?
El SAP us pot donar suport en infinitat de circumstàncies: des de la redacció d’una nota de premsa fins al disseny d’una estratègia comunicativa per a la vostra entitat. Un cop comprovat que podem acceptar la vostra petició, us assignarem el/la professional el perfil del qual s’adeqüi més a la vostra necessitat.

Assessorament

daus1El SAP no només resol de forma executiva les necessitats comunicatives: també fa un servei d’assessorament per tal de donar suport, orientar i resoldre dubtes en aquest àmbit, amb l’objectiu de facilitar l’autonomia de les entitats en matèria comunicativa.

Formació

formacio1El SAP proposa periòdicament tallers de formació, d’aplicació pràctica, sobre un tema comunicatiu d’interès per a les entitats. Aquests tallers són oberts a les associacions, siguin o no usuàries en actiu del SAP. Si teniu interès a rebre les convocatòries d’aquestes sessions, podeu deixar-nos les vostres dades de contacte.

Xarxa

xarxa3Organitzem sessions periòdiques d’intercanvi entre periodistes en actiu i responsables de les entitats,  amb l’objectiu de contribuir a crear xarxa i afavorir els contactes entre els dos col·lectius.

Cadascuna d’aquestes sessions de networking s’articula a partir de la proposta d’un tema concret.

El funcionament del SAP

Les passes per a una la col·laboració amb el SAP: Com ho fem?

1. Formulari

form11

Determineu la vostra necessitat comunicativa i comproveu que podeu optar al SAP de forma gratuïta. Ompliu el formulari.

2. Reunió

reunio

Un cop rebuda la vostra petició, el SAP es posarà en contacte amb la vostra entitat per fixar una reunió, on s’assignarà el/la periodista col·laborador/a i es fixaran prioritats, calendari i persona de contacte amb l’entitat.

3. Planificació i execució

Planificació i execució

De durada i característiques variables, en funció de la necessitat comunicativa.

4. Avaluació

exec

Tant l’entitat com el SAP faran una avaluació de la col·laboració un cop aquesta estigui finalitzada.

El SAP, al vostre servei

Comencem?